Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dilluns, 23 de febrer del 2009

CARNAVAL, CARNAVAL....

El Divendres 20 de Febrer de 2009 va començar el Carnaval a l'escola.
Els alumnes de P3 van anar de cuiners, els de P4 de mariners, els de P5 de bombers, els de Primer de policies, els de Segon de jutges, els de Tercer de pagessos, els de Quart de pintors, de submarinistes i de pallassos, els de Cinquè de dones de la neteja i nosaltres, els de Sisè, de carnestoltes.
Vam passejar per alguns carrers del poble fins tornar a l'escola. La Mireia Bardí, Jordi Gomèz i la Cristina Porras van llegir el pregó de carnestoltes.
PER VEURE LES FOTOS CLIQUEU AQUÍ.

diumenge, 15 de febrer del 2009

ENIGMA DE LA SETMANA

Al primer pis d'una casa hi ha tres bombetes i al segon pis hi ha tres interruptors, un per a cada bombeta. Quan obrim un interruptor des del segon pis, és impossible veure quina bombeta s'ha engegat. La pregunta és: amb només un viatge, com podem saber quin interruptor encén cada lllum?


Com sempre, anoteu les possibles solucions a "comentaris". El proper divendres el resoldrem. Qui ho encerti, ja ho sabeu, obtindrà un "petit premi". MOLTA SORT!!!!!!! (editat per Lídia)

diumenge, 8 de febrer del 2009

ENIGMA DE LA SETMANA

Una mare li diu al seu fill que vagi al riu i que li porti exactament 3 litres d'aigua. Li dóna un pot de 4 litres i un altre de 9 litres.

Com pot fer-ho el nen per mesurar amb exactitud els 3 litres utilitzant únicament els dos pots?

Com sempre, anoteu les possibles solucions a "comentaris". El proper divendres el resoldrem. Qui ho encerti, ja ho sabeu, obtindrà un "petit premi". MOLTA SORT!!!!!!! (editat per Lídia)

dijous, 5 de febrer del 2009

ELS QUE SE'N VAN ANAR TORNEN I ELS QUE VOLEN MARXAR NO MARXEN

Està declarat que com l'Ametlla de Mar no hi ha res de res. La nostra estimada Catalina que se'n va anar a Tenerife per fi a la classe de 6B ha tornat. Esperem que ara es quedi per sempre.

T'ESTIMEM CATALINA !!!

CANDELERA 2009

La Candelera és la festa del poble de l'Ametlla de Mar. Els "nanos" van venir a l'escola a buscar-nos a tots els nens i nenes. Allí també hi era la xaranga i molta més gent. Aqustes festes ens han anat bé per descansar una mica de l'escola...

VISCA LA CALA I VISCA LA MARE DE DÉU DE LA CANDELERA !!!!! VISCA!!!
Per veure les nostres fotos amb els caps de nanos feu click aquí.