Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dimecres, 25 de novembre del 2009

SETMANA DE LA CIÈNCIA.


Aquesta setmana passada vam celebrar a l'escola la Setamana de la Ciència. Enguany és l'any dedicat a l'astronomia i tots els cursos vam fer diferents treballs relacionats amb això. Nosaltres vam treballar els planetes, els satèl·lits naturals i artificials i el "Programa Apol·lo" dels EEUU. Vam aprendre moltes coses i vam fer un mural on vam exposar els nostres treballs.
Per veure les fotos del mural podeu fer clic AQUÍ.

divendres, 20 de novembre del 2009

EXCURSIÓ A LA "TARRACO ROMANA"

El passat 10 de novembre de 2009, tots els alumnes de 5è vam anar d'excursió a Tarragona. Vam veure moltes de les restes dels romans que van deixar a la ciutat.
Primer vam esmorzar i després va venir els guies. Vam anar a veure les muralles i les figures que hi havia allí, com la de la lloba i Ròmul i Rem, tot i que ells no estaven perquè els van robar.
Després, passant per davant de la Catedral, vam anar al museu. Allí vam veure, entre altres coses, unes àmfores i una nina que era d'una nena rica; estava fet d'un material molt valuós, de marfil.
En sortir vam anar al circ i vam fer una mica de quadernet sobre el que ens va explicar.
A continuació vam anar també a l'amfiteatre que era on es feia tot tipus de lluites entre gladiadors i també amb bèsties.
Sobre les 13.30h, morts de gana, vam anar a dinar a un parc on hi hava atraccions. Després vam pujar a l'autocar i vam anar a veure el Pont del Diable. Ens van explicar la història, però no sabem si és certa o no...
Finalment, vam pujar a l'autocar i vam tornar cap a casa.
Va ser molt divertit i vam aprendre moltes coses sobre els romans!!!
Per veure les fotos, ja sabeu, feu clic AQUÍ.

dilluns, 2 de novembre del 2009

LA CASTANYERA, LA CASTANYERA...

Per celebrar la castanyada, vam sortir al pati a ballar un ball de bastons que ens va quedar molt "xulo", tothom ens dèia que havia sigut molt bonic i molt vistos! gràcies, vam estar força dies practicant-lo amb la mestra Inma i el mestre Gabriel.
Després ens vam menjar unes castanyes que estaven molt bones!!!!

A classe també vam fer alguna coseta... una bonica figureta feta amb un moniato i altres materials. Ens van quedar molt boniques.
Per veure les fotos podeu fer clic AQUI.