Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dilluns, 22 de febrer del 2010

CARNAVAL, CARNAVAL!!


Aquest Carnaval tota l'escola ens va disfressar de fruites i verdures. Nosaltres, els de 5è, vam anar vestits de raïm i ens vam posar 17 globus per persona. Els de 5è A anaven de color verd, nosaltres de color lila i els de 5è C de color groc. Va quedar molt vistós.
Quan vam començar, per accident es van petar uns quants globus i com que el temps no era gaire bo ja que feia molt de vent, molts dels globus volaven.
En acabar la festa i la rua, que vam fer pels carrers del poble, vam estar a la pista escoltant als alumnes de 6è i en acabar, vam petar tots els globus, era com uns petards que petaven sense parar.
Va ser molt divertit perquè tots feiem riure a la gent jajajajja!
La setmana de carnestoltes va ser molt divertida perquè haviem de fer unes ordres pallasses, i ens van agradar molt.
Per decorar el passadís, a l'hora de plàstica, vam fer una espècie de "collage" amb una pallasso. Ens va quedar molt bonic a tots!!
Per veure les fotos podeu fer clic AQUÍ.

dimarts, 9 de febrer del 2010

RAMON PITARQUE AMB EL BARÇA!!


El primer equip FC Barcelona ha aterrat a l'Estadi Municipal de Reus per entrenar-se i commemorar així el centenari del club reusenc. Quansi 5.000 assistents van poder gaudir de l'espectacle blaugrana, entre ells, el nostre company de classe Ramon Pitarque. Després de l'entrenament es va poder fer unes fotografies amb alguns dels jugadors i ens les ha portat per a que tots les puguem veure. Podeu fer clic AQUÍ.

dilluns, 8 de febrer del 2010

DIA DE LA PAU...


El passat dissabte dia 30 de gener de 2010 va ser el DIA INTERNACIONAL DE LA PAU.
A classe vam fer diverses activitats relacionades amb el tema: un mural ben bonic d'un colom fet em les siluetes de nostres mans, un petit taller de papiroflèxia per fer un colom que després vam penjar pel passadís i uns contes que ens vam aprendre i que després vam anar a les classes dels alumnes de P4 per a explicar-los-el
No es tracta només de treballar per la Pau aquest dia, sinó durant tot l'any... Hem d'evitar barallar-nos amb els companys i ajudar-los en tot el que puguem. Això ja és un bon començament que tots tenim a l'abast de la mà...
Per veure les fotos podeu fer clic AQUÍ.

dilluns, 1 de febrer del 2010

VISCA LA CANDELERA!!


La Candelera ja està aquí; l'envelat ja està preparat; els "cabalitos" a punt i la xurreria també mmmmmmmmm. Comencen les FESTES MAJORS del nostre poble i, com cada any, els "nanos" estan a l'escola per donar el tret de sortida a les festes.
Avui hem anat a veure'ls de ben a prop i ens els hem pogut posar. Cada un hem triat el que més ens ha agradat i ens hem fet una foto de record. La veritat és que pesen una mica però ha estat bonic poder ser un "nano" per uns instants...
Per veure les fotos, ja sabeu, cliqueu AQUÍ!!