Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dilluns, 26 d’abril del 2010

LA SETMANA CULTURAL!!

Aquesta setmana passada, del 19 al 23 d'abril, vam celebrar la setmana cultural a l'escola i vam fer moltes activitas diferents i divertides. Per decorar tota l'escola, vam fer una petita exposició on vam exposar tots els nostres treballs de plàstica: unes flors fetes amb ampolles de plàstic, uns marcs de fotos molt originals, una activitat amb llana, els detalls de Nadal...
El divendres 16, per la tarda vam anar a la SCER i vam veure una obra de teatre que feien els nostres companys: en Manel, la Rut i la Laura!! La obra es titulava "El país de mai més". Va ser molt bonica.
El dilluns 19 ens vam dedicar a les manualitats, vam fer un divertit taller d'una mandala amb llegums i va ser molt divertit!!
El dimarts 20 vam fer una excel·lent caminada a la platja de Xelín. Allí vam fer moltes activitats a la platja, una d'elles va ser la recollida d'escombreries i un temps lliure per jugar per allí. Com vam xalar!!!
El dimecres 21 sis nens i nenes de 5è vam anar a la Cala Radio a llegir unes boniques redaccions. Per la tarda vam veure una altra obra de teatre que es titulava "El mercader de Venècia", representada pels alumnes de 6è. Va ser magnífica!!!
El dijous 22 vam fer clsse normal tot el dia. Quin ROTLLOOO!!!!
I el divendres 23, dia de Sant Jordi, pel matí vam fer un taller als alumnes de 1r: vam fer un drac amb una agulla d'estendre roba i una rosa amb paper de seda. Els va agradar moltíssim!! Després del pati vam anar al pavelló per fer l'entrega dels premis del concurs de roses, la guanyadora de la classe va ser la SARA, i del concurs de literatura, la guanyadora de la classe va ser la MIREIA. Per la tarda, al pavelló, vam fer una super festa amb el grup de ROCK de l'escola (els mestres Octavi, Gabriel, Xavier, Miquel, Joana i Mariam) i per últim una GRAN XOCOLATADA. Ens vam atipar de xocolata i de coc!!!!!!
I AQUI hEM ACABAT LA SETMANA CULTURAL!!!!!! HA ESTAT MOLT DIVERTIDA!!!!!
Per veure les fotos, com sempre AQUÍ!!

dimecres, 21 d’abril del 2010

Rut Gonzàlez Pérez: 1r Premi en el concurs de redaccions organitzat per la LIRA AMPOSTINA!!



Aquesta setmana m'han comunicat que he estat guanyadora amb el primer premi en un concurs de redaccion que organitzava la Lira Ampostina. Tots els alumnes de 5è vam participar en aquest concurs amb un petit escrit amb el tema del "Romanticisme".
Aquesta és la meva redacció i espero que us agradi: :)


Sota la llum de la lluna
hi havia una parella
escoltant una música
la mar de bella.


Com els agradaria
les estrelles contemplar!
Però la contaminació
la vista els hi va espatllar.

Se'n van anar al Nord
a veure l'Aurora Boreal
però amb el canvi climàtic
els va fallar el seu ideal.

Les esperances van perdre
però de sobte
una llum van veure:
la música seria
la seva salvació,
ja que res els impedia
sentir aquell meravellós so.

Era una cançó d'amor
que ell tocava amb un violí
mentre ella, enamorada,
la ballava sota un pi.

Quina alegria van tindre
quan el cel es va obrir
perquè les estrelles
a escoltar la seva música
valien sortir.

Aquest dissabte dia 1 de Maig de 2010 he anat amb la meva família a Amposta a recollir el premi. Com sempre, per veure les fotos feu clic AQUÍ!!