Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dimarts, 25 de maig del 2010

QUINA PASSADA DE COLÒNIES!!!!!!!!!!!!!!!

Som la Carmen i Ramon i ara us explicarem el que vam fer a les Colònies.

El dia 17 de maig vam marxar a les 9:30h. Primer vam passar per la fàbrica de galetes de "Riflacli" i allí vam veure com les feien i en vam poder menjar algunes. Després d'haver comprat algunes capses de galetes, vam agafar l'autobús i vam marxar cap a Poblet, on teniem la casa de colònies.

Quan vam arribar ens vam instal·lar i vam inspeccionar la casa: les habitacions, el menjador, el bany, les pistes... (no s'acabava mai, allò és inmens).
Després de 4 a 7 vam fer unes activitats amb berenar inclós. En acabar ens vam dutxar, vam sopar i per la nit vam fer l'activitat d'agents i espies, de 9.30 a 11h, i ens ho vam passar molt bé. Després vam anar a buscar el ''gambosí'' amb els mestres pel bosc però no el vam trobar (creiem que és una tontada dels mestres per arribar a les habitacions més cansats). La Rut i moltes xiquetes més tenien molta por i volien tornar a les habitacions. Quan anavem pel bosc ens va sortir un home descalç i tots ens vam espantar molt, fins i tot els mestres, que no ho tenien previst!!! (ja els hi està bé!!)

El següent dia, ens vam aixecar a les vuit del matí i vam baixar a esmorzar.
Després d'esmorzar vam fer lliure i a continuació ens vam reunir per fer les activitats amb els monitors fins a la una i va ser quan vam anar a dinar.
En acabar de dinar vam fer lliure fins a les quatre que vam anar amb els monitors a fer les activitats de la tarda.
Per la nit, després d'una bona dutxa i de posar-nos ben guapos, vam anar a sopar i després a la DISCOTECAç11 a moure una mica l'esquelet.
Finalment, a dormir, molt cansats de tot el sant dia sense parar.

Quan ens vam despertar el dimecres al matí vam veure que teniem la cara pintada i també portavem gomets per tota la cara (pensem que van ser els nostres mestres però ells ho neguen... ja ho descobrirem), ens ho vam rentar, vam fer la maleta i vam baixar a esmorzar.
Després, un altre cop vam anar amb els monitors a fer jocs fins la una que vam anar a dinar. Després de dinar, una estona de lliure amb els monitors i... per desgràcia ens va tocar marxar.

Van ser unes colònies molt molt divertides i ens ho vam passar molt bé. No vam parar ni un moment de fer activitats i jocs però encara en voliem més (tot i que per la nit estavem "derrotats". Quan vam arribar a casa, molts vam caure "morts" de cansament al sofà!!!

Esperem que l'any que ve ho poguem repetir i sigui igual de divertit!!

Per veure les fotos tan xules que tenim, podeu fer clic AQUÍ!!!!! Per cert, d'aquí uns dies, penjarem unes fotos més divertides...

diumenge, 16 de maig del 2010

TANCAT PER COLÒNIES!!

TANQUEM LA PARADETA DE DILLUNS A DIMECRES...
Un anyet més les colònies tant esperades ja estan aquí!! Estem ben segurs que ens ho passarem genial. Quan arribem ja us ho explicarem tot i us penjarem les fotos perquè pogueu veure tot el que hem fet!!!

dissabte, 15 de maig del 2010

ESTUDIANT, ESTUDIANT...


Els nostres companys de classe: la Rut, la Laura, la Roser i l'Héctor van quedar la tarda del diumenge per estudiar per l'examen de castellà. Aquí teniu una mostra de com s'ha d'estudiar per un examen i poder treure molt bona nota: un llibre cada 4, un bon sofà on poder-se acomodar i fer una petita becaina si cal, una molt bona companyia per compartir i debatre el que hem aprés i... sobre tot, sobre tot, hem de tenir la panxa ben plena!!
Esteu fets uns "piltrafilles" i que bé us ho passeu!!!
Per veure les fotos amb les mans a la massa, podeu clicar AQUÍ!!
Escrit per Lídia.

dimarts, 4 de maig del 2010

ACTUALITZACIÓ...

Per cert, a l'apartat de la Setmana Cultura hi ha algunes fotos noves i molt boniques sobre el teatre del grup del poble i la coral de l'escola.
Lídia

VISITEM "LES TONYINES" DEL GRUP BALFEGÓ!!



Aquest blog és dels alumnes i sempre són ells qui escriuen les notícies però com que ens van passant els dies i no trobem cap moment per escriure aquesta sortida, ho faré jo mateixa.

El dimarts dia 27 d'abril vam anar al GRUP BALFEGÓ perquè ens ensenyessin tot el procés que fan des de que capturen les tonyines a alta mar fins que les carreguen als camions per transporta-les al seu destí.
Primer ens van passar un vídeo molt interessant sobre la captura, els trasllat fins a les piscines de tonyines de l'Ametlla de Mar, l'alimentació, la reproducció, la "pesca", la preparació per ser empaquetades i traslladades...
Després ens van donar una bata i uns peücs i vam poder accedir al magatzem on els treuen un tros de la cua per analitzar-ho i tot seguit els hi tallen les aletes. Quan ja les tenen tallades, les posen dins unes caixes molt ben empaquetades i amb força gel i... de cap al congelador a -60ºC (si mal no recordo).
També ens van ensenyar un altre congelador inmens on hi tenen emmagatzemada la carnassa (el menjar de les tonyines). Aquest congelador està a -25ºC. Quan van obrir la porta va sortir un fred....
Finalment vam fer un dibuix sobre les tonyines per participar en un concurs.
En general va ser una sortida molt interessant; ells s'ho van passar molt bé i es van portar encara millor.
I com ja sabeu, per veure les fotos (fetes amb el mòbil perquè hem vaig quedar sense bateria) podeu fer clic AQUÍ.