Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dijous, 4 de novembre del 2010

DESPEDIDA DE LA CARMEN!!

El mes passat la Carmen se'n va anar de l'escola per tornar al seu país. Vam fer una festa sorpresa de despedida per a ella i cadascú va comprar-li algun detallet per a què se'n recordi de nosaltres.

Vam plorar quan se'n va anar, perquè ha sigut sempre una molt bona companya, i era la que ens feia riure molt i sempre...
En fi, que era una de les millors de la classe i ens va sorprendre que hagués de marxar per tornar al seu país, a Holanda.

Per acabar li vam fer una gran carta-postal per despedir-la i vam firmar tota la classe i tots els nostres mestres; li va agradar moltíssim!!!

Ara fa pocs dies, em rebut una carta seva amb records seus que portava enganxines i dibuixos que va fer ella per nosatres.

Esperem rebre cartes seves de tant en tant i, com no, veure-la aviat. Nosaltres també hem pensat d'enviar-li una carta a ella, feta per tota la classe, aprofitant que hem estat treballant "la carta" a expressió escrita.

Bé Carmen, si ens llegeixes de tant en tant, que sàpigues que et trobem molt a faltar!!!!! Un petó ben fort de tota la classe!!!!
Per veure les fotos podeu fer clic AQUÍ.