Visualitzacions de pàgina l'últim mes

diumenge, 15 de febrer del 2009

ENIGMA DE LA SETMANA

Al primer pis d'una casa hi ha tres bombetes i al segon pis hi ha tres interruptors, un per a cada bombeta. Quan obrim un interruptor des del segon pis, és impossible veure quina bombeta s'ha engegat. La pregunta és: amb només un viatge, com podem saber quin interruptor encén cada lllum?


Com sempre, anoteu les possibles solucions a "comentaris". El proper divendres el resoldrem. Qui ho encerti, ja ho sabeu, obtindrà un "petit premi". MOLTA SORT!!!!!!! (editat per Lídia)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

posses una bombilla debaix de cada interuptor si enxegues el numero 1 senjega la numero 1 si cliques el num 2 la bombeta num 2...

Anònim ha dit...

les engegues les tres alhora .



Fàtima i Rahma

Anònim ha dit...

engegues el primer interuptor vaixes avaix i comproves que s'aigui encengut la bombeta que i correspongui, després puges adalt i mires els cables que pasin per la paret que s'uneixin amb les seves corresponents bombetes i així saps com s'engeguen les tres bombetes.

Anònim ha dit...

bufff bufff quin munt de faltes d'ortografia!!!!

Anònim ha dit...

Engegues el primer interruptor i el tercer i els deixes una bona estona. Després apagues el primer i baixes a baix. La bombeta que esta engegada és la del tercer interruptor. Després toques les bombetes que estan apagades i la que està calenta és la del primer interruptor. La que queda és la del segon.

Anònim ha dit...

Molt bé Anna, Paula i Cata. Aquesta és la solució!! enhorabona!!!